0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

“Orlovi“ žele da se revanširaju Makedoncima (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.13 u 19:41
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Reprezentativci Srbije smatraju da je meč protiv Makedonije veoma važan, jer žele pobedom da završe kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

“Utakmica nam je veoma značajna, mi želimo da nastavimo kontinuitet koji imamo u poslednjih nekoliko utakmica gde nismo izgubili. želimo da nastavimo sa pobedama“, rekao je Ivan Radovanović novinarima u Jagodini.

Napadač Stefan Šćepović takođe smatra da je kvalifikacije važno završiti pobedom.

“Mislim da smo svi spremni da odigramo utakmicu maksimalno ozbiljno i da uđemo u utakmicu kako treba i da pružimo sve na terenu.  Tokom celih kvalifikacija smo igrali dobro, na nekim utakmicama nismo imali sreće, izgubli smo protiv Makedonije tamo i sigurno da treba ući u utakmicu maksimalno kako bi im vratili za taj poraz u Skoplju“, rekao je Šćepović.

Vezista Luka Milivojević pozvao je publiku da uspni tribine na stadionu u Jagodini.

„Igramo u svojoj zemlji, na domaćem terenu, po prvi put u Jagodini. Bilo bi dobro da se sa poslednjom urakmicom u kvalifkicajama oprostimo pobedom. Mi ćemo uraditi sve što je do nas da pokušamo da povedimo Makedonuju“, rekao je Milivojević uz poziv navijačima da dođu na stadion “jer uz ispunjene tribine ekipa može lakše da pruži svoj maksimum“.

Meč između Srbije i Makedonije na programu je u utorak u Jagodini od 20.30.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter