0
Košarka

Čović: Arena nas po utakmici košta 35 hiljada evra (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.13 u 16:42

Untitled-6

Nebojša Čović predsednik KK Crvena zvezda govorio je dan nakon pobede crveno – belih nad Radničkim o prodstojećoj utakmici na otvaranju evroligaške sezone protiv Lokomotive.

„Važno je da u budućnosti nema nestupljenja i euforije. To jednostavno nisu karakteristike sporta. I kada pobedimo i kada napravimo dobar rezultat, ali i kada doživimo poraz nema mesta euforiji. Odmah ste dragi novinari počeli posle Širokog da smenjujete trenera.“ rekao je Čović i nastavio:

„Svu svoju eneregiju potrudićemo se da usmerimo na maksimalno konstruktivne stvari. Niko nije lud, odigrali smo utakmicu u Širokom ispod očekivanja ali mi smo to analazirali i dobro reagovali.“

Predsednik je potom govorio o predstojećem duelu u Kombank Areni.

„Posle 14 godina smo uspeli za dve godine da od Zvezde koja nije postojala dođemo do Zvezde koja učestvuje u Evroligi. U četvrtak igramo sa kvalitetnom ekipom i probaćemo da pobedimo. Imamo kvalitetan tim, a budžet daleko ispod ostalih timova u grupi.“ kazao je između ostalog Čović

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter