0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPROT

Voždovac nadigrao Vojvodinu

Objavljeno: 12.10.13 u 16:52
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pauza zbog reprezentacije je u toku, ali se na stadionu Voždovca ipak igrao fudbal. Prvenstvenu pauzu ekipe Voždovca i Vojvodine iskoristile su da odmere snage. U prvenstvenom susretu, bodovi su podeljeni, a sada je pobedu odneo domaćin od 2:0.

Iako je utakmicu počeo na klupi za rezerve, samo nekoliko minuta po ulasku na teren, rumun Muskalu upisao se u strelce. Sa ivice šesnaesterca snažnim udarcem matirao je Kordića u 55. minutu.

Konačan rezultat susreta na krovu tržnog centra postavio je Milovanović pogotkom u samom finišu meča (87. minut). Iskusni Veljović prošao je po levoj strani, ubacio lptu u sredinu, što je znalački iskoristio Milovanović i poslao loptu u mrežu.

Imala je i Vojvodina svojih šansi, ali izabranici Marka Nikolića jednostavno nisu uspeli da pronađu put do gola Voždovca.

Svakako da u redovima „zmajeva“ ostaje žal što ovakav rezultat nije bio u prvenstvenom okršaju, jer tada bi se pisali bodovi, a sada pobeda znači samo za iskustvo i samopouzdanje ekipe pred nastavak prvenstva.

Tokom čitavih 90. minuta igrači Voždovca imali su podršku sa tribina,pošto je pedesetak „Invalida“ došlo na tribinu kako bi bodrilo svoje izabranike, koji su im se na kraju meča aplauzom zahvalili.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter