0
Fudbal

Stevanovićev Ćingdao vrlo ubedljiv

Objavljeno: 12.10.13 u 14:48

stevanovic-kina

Srpski stručnjak Goran Stevanović zabeležio je prvu pobedu od dolaska na klupu kineskog Ćingdaoa. Njegova ekipa savladala je u 27. prvenstvenom kolu Tjanđin sa 4:1 i sada je na dva boda iznad opasne zone, tri kola pre završetka šampionata.

Stevanović je preuzeo Ćingdao u trenucima kada ovaj tim nije maltene znao za pobedu. Nakon nekoliko vezanih poraza prvo su izborili remi sa poslednjeplasiranim Vuhanom da bi sada u finišu meča došli do trijumfa nad Tjanđinom.

Golom Barea u 58. minutu gosti su iznenadili „Plavog“ ali je on ipak imao spreman odgovor za finiš utakmice. Prvo je Grifits u 67. minutu poravnao na 1:1 da bi Menengel u 83. doneo preokret. Nekoliko minuta pre kraja duela Žu Šiju i Grifits bili su precizni donevši ubedljiv trijumf ekipi koja se nalazi u nezgodnoj situaciji na tabeli.

Ćingdao u narednom kolu 20. oktobra gostuje prvoplasiranom Gvangžuu Marčela Lipija gde bi i remi bio „puna kapa“, tako da će poslednja dva kola za tim Gorana Stevanovića biti odlučujuća u borbi za opstanak.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter