0
Ostali sportovi

Savić: Mora bolje sa igračem više! Prlainović: Privikavamo se (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.13 u 00:00

dejan-savic-celjabinsk

Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić izjavio je posle pobede nad Spartakom iz Volgograda da njegov tim mora da poboljša realizaciju sa igračem više.

Savić je takođe nakon pobede na putu ka Ligi šampiona naglasio da se njegova ekipa polako privikava na nova pravila.

„Kontrolisali smo utakmicu, ali nekoliko puta smo dozvolili protivniku da se vrati. Teško je odmah ući u takmičarski ritam i primetno je da moramo da poboljšamo realizaciju sa igračem više. Takođe i da se naviknemo na nova pravila. Moramo još da se privikavamo i mi i sudije““, rekao je Savić.

Kapiten domaćina turnira Andrija Prlainović zadovoljan je pobedom, ali napominje da se njegova ekipa još uvek privikava na nova pravila.

„Oni su veoma iskusna ekipa, pojedinci su igrali vaterpolo još dok sam ja bio dečak. Imali smo lošu realizaciju sa igračem više, ali sve je razumljivo, početak je sezone. U subotu ćemo odmarati neke standardne prvotimce i šansu će dobiti oni što manje igraju. Nova pravila su dosta nejasna i u rukama su sudija. Vidi se da ona donose dosta golova, isključenja i šuteva sa pet metara“, izjavio je Prlainović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter