0
TimeOut

FOTO:STARSPORT

Karadžić: Još jedan mandat pa ću se povući

Objavljeno: 12.10.13 u 14:07
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Tomislav Karadžić je u nedavnom intervjuu datom za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije, na čijem je čelu, rekao da će se on povući sa predsedničkog mesta kao što je i najavio pre mesec i po dana, ali da postoje određeni uslovi pod kojima će to učiniti.

S obzirom da je cela stvar prilično smešna i konfuzna poznati satirični sajt Njuz.net se potrudio da Karadžićevu izjavu još više dovede do apsurda. Prenosimo kako su naše kolege sa tog portala videle ceo slučaj.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da je njegova ostavka na stolu, ali i da postoji uslov pod koji je neophodno ispuniti da bi on napustio tu funkciju. Prvi čovek srpskog fudbala najavio je da će otići iz saveza samo u slučaju da na njegovom čelu ostane još četiri godine.

Karadžić napominje da je odluku o povlačenju objavio još pre mesec dana i da, što se njega tiče, tu ništa nije sporno.

„Vodio sam savez u najtežim vremenima za srpski fudbal i to treba ceniti. Tokom mog mandata smo propustili čak dva uzastopna velika takmičenja, izgubljen je kult reprezentacije, prvenstvo je postalo potpuno neregularno, klubovi su u avgustu završavali igranje u Evropi, fudbalski centri širom Srbije su nestali, a za takvu situaciju niko nije bio spreman da preuzme odgovornost“ – istakao je Karadžić.

„Ostavka je napisana, ukoliko se ispuni moj uslov o još četiri godine na čelu saveza momentalno ću se povući sa funkcije nakon što taj mandat istekne. Meni fotelja nikada nije bila primarna i smatram da sam to najbolje pokazao time što sam ostavku uslovio još samo jednim mandatom, a imao sam osnova da tražim bar još dva“ – rekao je predsednik FSS-a, a njegovu izmišljenu izjavu prenosi Njuz.net.

Tomislav Karadžić je dodao i da nije baš srećan zbog toga što Siniša Mihajović svoj ostanak na kormilu reprezentacije vezuje za njega jer, kako kaže, nijedan predsednik saveza ne želi da ga povezuju sa neuspešnim selektorom.

hotsport.rs/njuz.net

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter