0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Brković: Nećemo se predati

Objavljeno: 12.10.13 u 08:47
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Rukometaši Partizana večeras od 19.30 časova igraju utakmicu 3. kola EHF Kupa protiv francuskog Nanta.  Trener crno-belih Aleksandar Brković ulogu apsolutnog favorita prepušta daleko iskusnijim gostima, ali poručuje da će se njegovi izabranici boriti do poslednjeg atoma snage kako bi ostvarili što boji rezultat pred revanš.

„Čeka nas prva utakmica protiv Nanta koji je i prošlogodišnji finalista ovog takmičenja. Njihova ekipa je sastavljena od osvajača Lige šampiona, osvajača zlatnih medalja sa reprezentacijom. Jasno je da su favoriti, ali to ne znači da će se naša mlada ekipa predati. Očekujem da ćemo na terenu biti energični i borbeni i da ćemo, pre svega, nešto naučiti iz ove utakmice“ – rekao je Brković.

Kapiten crno-belih, Miloš Kostadinović, pozvao je sve ljubitelje rukometa da podrže njegovu mladu ekipu koja je iznenada ove godine dobila priliku da se bori za minutažu u utakmicama sa jakim protivnicima.

„U goste nam dolazi jedna od najboljih francuskih ekipa, i našim mladim igračima ne preostaje ništa drugo osim da se bore i da dostojno predstavljaju klub“ – kazao je Kostadinović.

Generalni sekretar crno-belih, Predrag Jušković kaže da se u klubu pripremaju maksimalno ozbiljno za ovaj meč, kao i za svaki drugi. On dodaje i da su navijači najavili dolazak.

Partizan i u ovom meču nastavlja sa kampanjom Rukomet se vratio, a promoter na utakmici sa Nantom je košarkaš Partizana, Žofri Lovernj. Po završetku utakmice, deca koja budu na tribinama, moći će da siđu na teren i da se slikaju sa svojim omiljenim igračima.

hotsport.rs/rkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter