0
Košarka

Borisov: Snažno na Borac

Objavljeno: 12.10.13 u 18:08

1375839_554714447916064_1416628071_n

Nije krenulo kako treba, ali mora da bude bolje. I to već u nedelju! Vojvodina je potpuno neplanirano poklekla na startu Košarkaške lige Srbije, na premijeri u Novom Sadu protiv užičke Slobode. Iako su u ovom meču domaćini bili neosporni favoriti, na kraju se ispostavilo da Užičani nose kući oba boda.

Najbolji igrač „Lala” Miloš Borisov smatra da je sada pravi momenat za ispravku, a u prvom kolu nije pomogla ni njegova sjajna partija – 21 poen osam skokova i dve asistencije.

„Napravili smo kiks izgubivši od Slobode, i tu nema nikakve dileme. Jednostavno, morali smo mnogo bolje, zato u nedelju moramo da se vadimo protiv Borca“ priča Borisov.

Iskusni krilni igrač zna odakle preti najveća opasnost.

„Gosti iz Čačka su uvek opasni, a naročito sada, kada u spoljnoj liniji imaju iskusnog i proverenog Nemanju Protića. Naravno da njega moramo da zaustavimo ako želimo prvu pobedu u sezoni“, govori sjajni bek Novosađana.

Borisov je optimist pred nastavak sezone.

„Verujem da ćemo od Borca krenuti u pobedničku seriju, iako je konkurencija prilično jaka. Treba nam još samo malo vremena da legnu neke stvari i ekipa će biti odlično uigrana“, objašnjava lider Vojvodine Miloš Borisov.

Utakmica Vojvodina – Borac na programu je u nedelju 13. oktobra od 20.00 časova.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter