0
Domaći fudbal

Stigle plate u Vojvodinu

Objavljeno: 11.10.13 u 09:19

vojvodina

Posle višemesečnih problema u kojima se nalazio Fudbalski klub Vojvodina čini se da su stvari počele da idu na bolje.

Naime, Novosađani su isplatili tri plate radnoj zajednici kluba i dve igračima pa se na „Karađorđu“ sada malo lakše diše.

Veliku zahvalnost dugujemo predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću i generalnom sekretaru Zoranu Lakoviću, kao u šefici računovodstva Saveza Veri Mitić. Priskočili su nam u pomoć i doprineli da prevaziđemo probleme zbog kojih smo u prethodnom periodu tavorili u beznadežnom položaju. Zahvalni smo i zamenici direktora Poreske uprave Srbije Radi Kostić i njenim saradnicima, jer su nam omogućili da u uslovima blokade klupskog računa legalno isplatimo zaostale plate. Sve je urađeno kako zakoni i propisi nalažu, pa smo platili  23 miliona dinara duga za porez iz prethodnog perioda i osam miliona dinara na ime doprinosa“ rekao je Radisav Rabrenović, generalani sekretar novosadskog superligaša.

Vrlo kompleksna operacija isplate zarada je zbog blokada računa kluba realizovana preko računa Fudbalskog saveza Srbije.  Sprovedena je u delo pre svega zahvaljujući prihodu koji je Vojvodina ostvarila letos uspešnim učešćem u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter