0
AdmiralBet ABA Liga

Radonjić: Imamo još mnogo posla

Objavljeno: 11.10.13 u 15:14

CRVENA ZVEZDA-MEGA VIZURA-AGROZIV SUPER LIGA 2012-2013

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegovom timu potrebno još dosta vremena i rada kako bi dostigao maksimalnu formu, bez obzira na dobre igre pred početak sezone.

Zvezda je u pripremnom periodu zabeležila 13 pobeda iz isto toliko utakmica, dok je na startu Jadranske lige izgubila od Širokog (80:79) i pobedila Igokeu (72:52).

„Evidentno je da će biti potrebno još dosta rada i treninga da bi došli do optimalnog nivoa. Pokušaćemo da kroz svakodnevni rad napredujemo i potrebno nam je još dosta vremena, ali i strpljenja, bez obzira što smo u pripremnom periodu imali odlične rezultate“, rekao je Radonjić.

Radonjić je pohvalio igru svog tima sa gostovanja u Laktašima i napomenuo da je to recept kako bi Zvezda trebalo da izgleda protiv Radničkog iz Kragujevca i u nastavku sezone.

„Očekuje nas utakmica na našem parketu, pred nadam se punim tribinama. Radnički je startovao izvanredno, u ovom trenutku igraju najlepše u ligi i nalaze se u najboljoj formi. Imaju izuzetno kvalitetne individualce koji deluju u okviru sistema“, rekao je Radonjić.

Povređeni centar Raško Katića propustiće meč protiv Kragujevčana, a ekipi bi trebalo da se priključi u ponedeljak.

Radonjić je rekao da je Jadranska liga mnogo kvalitetnija u odnosu na prošlu sezonu, o čemu svedoče uvodni mečevi regionalnog takmicenja.

Utakmica trećeg kola Jadranske lige između Crvene zvezde i Radničkog na programu je sutra od 21 sat u hali Pionir.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter