0
Fudbal

Pomama za mundijalskim kartama

Objavljeno: 11.10.13 u 10:56

worldcup-2014

Prvi krug prodaje ulaznica za Munsijal u Brazilu naredne godine pokazao je da veliki broj ljubitelja fudbala želi da posmatra uživo mečeve. Za milion karata, koliko ih je do sada stavljeno na raspolaganje navijačima, stiglo je više od šest miliona zahteva, saopštila je  FIFA.

Zbog toga je odlučeno da bude organizovano lutrijsko izvlačenje, pa će ulaznice dobiti milion srećnika čija će imena biti izvučena iz „bubnja“.

Navijači će ponovo moći da trebuju ulaznice posle 8. decembra, kada budu poznati sastavi grupa i gde će koja reprezentacija igrati utakmice u prvoj fazi takmičenja.

Organizatori su saopštili da će u prodaju biti pušteno ukupno 3,3 miliona ulaznica. Jedna osoba može trebovati do četiri ulaznice za najviše sedam, od ukupnu 64 utakmice, koliko će ih biti odigrano na Svetskom kupu.

U saopštenju FIFA se navodi da su zahtevi stigli iz 203 države. Najviše ih je iz Brazila, a slede SAD, Argentina i Nemačka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter