0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Mihajlović: Deki mi je kao mlađi brat, želim mu sve najbolje (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.13 u 20:34
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je posle pobede nad Japanom od 2:0 da ovaj trijumf posvećuje svom velikom prijatelju Dejanu Stankoviću. 

Fudbaleri Srbije danas su u Novom Sadu pobedom ispratili Dejana Stankovića u istoriju, a Mihajlović je imao samo reči hvale za svoje izbranike.

“Bilo je teško, a da ne pričamo o oproštaju Dekija, koji je bio u centru pažnje i sve je bilo podređeno njemu, pa su igrači osećali obavezu prema njemu. Na svu sreću, pobedili smo, jeste da nam je nedostajalo deset igrača, ali su momci opravdali poverenje. Japan je odlična ekipa, organizovani su odlično, a mi prvo poluvreme nismo igrali kako smo hteli i kako je trebalo. Posle je sve bilo kako treba, iako je Japan dostojno parirao“, rekao je Mihajlović i dodao:

“Suvišno je da ja pričam o Dekiju, kumovi smo, prijatelji, on mi je kao mlađi brat. I kad ne bude tu, biće uvek uz nas, uz reprezentaciju, njemu su vrata uvek otvorena i želim mu sreću kakve god bile njegove odluke i planovi za budućnost“, istakao je Mihajlović.

On takođe smatra da ova ekipa uvek mora da igra maksimalno ukoliko želi da napreduje.

“Nikada nisam zadovoljan, uvek želim bolje,  bez obzira na protivnika i važnost meča, ovaj tim uvek mora da pruža maksimum ako želi da napreduje. Momci za sada odrađuju sve kako treba, tu su i iskusniji Ivanović i Kolarov koji im pomažu i samo treba da nastavimo ovim putem“, zaključio je Mihajlović u razogoru za RTS po završetu utakmice.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter