0
Odbojka

Grbić nastavlja karijeru u Rusiji

Objavljeno: 11.10.13 u 00:14

Nikola Grbic

Srpski odbojkaš Nikola Grbić svoju neverovatnu karijeru će nastaviti u ruskom Zenitu iz Kazanja.

Dvostruki šampion Evrope i u ovoj sezoni ima visoke ambicije, a nakon povrede prvog dizača Lukaša Žigadla Zenit je odlučio da dovede jednog od najboljih tehničara svih vremena.

„Brzina „operacije” je bila primarna. Morali su ekspresno da odreaguju. Čuli su se sa mnom, sa ljudima iz Kunea, dogovorili smo se i mislim da su sve tri strane zadovoljne. Tek sada polako počinjem da bivam svestan, da ću ovu sezonu igrati u Rusiji“, izjavio je Nikola Grbić, a prenosi Sportski žurnal.

Nikola se nije dvoumio kada je stigao poziv od trenera ruske ekipe.

„Kada me je pozvao moj novi trener Vladimir Alekno i pitao da li još imam motiva, odgovorio sam mu: „Vlado, igram da pobedim, ili ne igram uopšte, ne zanima me samo da učestvujem!” Stvarno je tako, uvek sam želeo da igram u klubovima koji žele da osvajaju trofeje, tako smo se pronašli Zenit i ja i kada su ambicije u pitanju. Ponavljam, siguran sam da će ovo biti samo plus za mene, a možda mi i produži karijeru“, konstatovao je fenomenalni Nikola Grbić.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter