0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Džigi obećao da će se smiriti

Objavljeno: 11.10.13 u 11:39
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nikola Ninković bez ikakve sumnje najtemperamentniji je fudbaler u domaćem prvenstvu. Međutim mladi prvotimac Partizana prilično je neobuzdan što se još jednom videlo na prvenstvenoj utakmici protiv užičke Slobode.

Popularni Džigi ipak, smatra da  je došlo vreme za korenite promene u ponašanju.

„Posle meča sa Slobodom shvatio sam da ne smem onako da se ponašam, obavio sam „milion“ razgovora sa direktorom Nađom i šefom Rašovićem i siguran sam da je crveni karton poslednji ispad koji mi se desio u karijeri. Razumljivo je što niko nije spreman da mi toliko gluposti toleriše i što se naredni put neće ovako završiti. Ja sam taj koji mora da eliminiše slične situacije. Stvarno ih je bilo previše “ kazao je Ninković.

Da je odlučan u svojoj nameri da obuzda temperament Ninković je potvrdio i zvaničnim obećanjem.

„Obećavam još jednom da ću i to ponašanje staviti pod kontrolu. Ta nervoza koja se povremeno javlja kod mene samo je produkt činjenice da na treningu dajem sve od sebe i onda kad promašim šansu na utakmici prebacujem sebi i pitam se što je sve naopako krenulo kad sam tokom cele sedmice dobro radio“ zaključio je Ninković.

hotsport.rs/večernjenovosti

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter