0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Dujković samo u Džaji vidi spas

Objavljeno: 11.10.13 u 11:18
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Sve više se bliži godišnjica od kada je nova uprava na čelu sa Draganom Džajićem preuzala rukovođenje Crvenom zvezdom. Iako je najavljivano da će klub krenuti putem stabilizacije, nagomilani problemi i loši odnosi unutar uprave kluba uticali su da sitaucija bude ako ne teža, onda barem podjednako teška kao i ranije. Ipak prva nova prilika da se nešto promeni je već na predstojećoj sednici 25. oktobra.

Da je situcija gotovo bezizlazna potvrdio je i član Skupštine kluba i legendarni golman crveno – belih Ratomir Dujković.

„Stanje je jako, jako loše. Alarmantno! Pod hitno moraju da se povuku konkretni potezi, kako bi se što pre raščistili nesređeni odnosi unutar kluba. Ako je i deset posto od onoga što objavljuju mediji tačno, a mislim da jeste, onda je ovakvo stanje u rukovođenju neodrživo i može da bude fatalno. Zato, da bi se Zvezda spasila, Dragan Džajić treba da preuzme sve u svoje ruke i da vodi klub onako kako je to radio nekada, u vreme kada je Zvezda bila nešto drugo, nešto mnogo bolje nego što je danas“ jasan je Dujković.

Nekadašnjem selektoru Gane, Kine i mlade reprezentacije Srbije, kao i drugim legendama kluba smeta što veterane niko ne pita za mišljenje, niti bil ko traži savet.

„Kad bi veterani imali opipljivu funkciju u klubu mogli bismo da pomognemo. Ali, pošto nas drže na margini – nemoćni smo. Čak su i našeg jedinog predstavnika u Upravnom odboru Vladicu Popovića sklonili, a na njegovo mesto doveli Duleta Savića koji baš i nije blizak sekciji veterana. Niko nas nikad nije pitao za mišljenje ili savet, čak ni Džajić. Razgovaraću s njim pre Skupštine ako se ukaže prilika, ali do sada me nije pozivao, pa što bi sada.“ dodao je Dujković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter