0
Fudbal

Čiji će reprezentativac biti Adnan Januzaj?

Objavljeno: 11.10.13 u 15:59

adnan-januzaj-manchester-united-wigan-athletic-community-shield_3004788

Za koju će reprezentaciju igrati Adnan Januzaj koji je za kratko vreme skrenuo pažnju na sebe,odlučiće njgeov otac. Da li će to biti Belgije,Turske,Albanije ili  Hrvatske,videćemo.

Pored toga otac će imati i presudnu ulogu u odluci da li će Adnan ostati u Mančester Junajtedu ili će uskoro preći u Barselonu,Juventus ili Siti koji se raspituju.

-Kada je bio mlad, otac mu je uvek branio da igra za mlade reprezentacije kako bi se koncentrisao na Anderleht i obrazovanje-rekao je Žan Kinderman,koji  je trenirao Januzaja u mlađim kategorijama Anderlehta.

-Otac dobro vodi računa o Adnanu, odveo je celu porodicu u Mančester kada je on prešao u Junajted. On će imati važnu reč u odluci za koju će reprezentaciju igrati –ističe Niko Vesen nekadašnji golman sada fudbalski agent.

Januzaj je posle šest godina u Anderlehtu 2011. je prešao u Junajted za 300.000 funti.

Novi menadžer „Crvenih đavola“ Dejvid Mojes prethodnog vikenda dao mu je šansu i u startnoj postavi, a Januzaj mu je odgovorio sa dva gola za preokret i pobedu protiv Sanderlenda.A u narednom periodu ćemo videti šta je odlučio tata, jer je njegova poslednja!

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter