0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Savićević: Delima da vratimo poverenje navijača

Objavljeno: 10.10.13 u 12:58
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak 10. oktobra odradili su prvi jutarnji trening na Zlatiboru. Sve do utorka 15. oktobra, upravo će ova planinska lepotica biti baza u kojoj će se igrači koji nemaju reprezentativne obaveze, spremati za nastavak takmičenja u prvenstvu, odnosno kupu Srbije.

Ovaj period fudbaleri će iskoristiti za dodatno uigravanje i podizanje forme. Jedan od igrača koji je već najavio dobru formu, svakako je Vukan Savićević, jedan od najistaknutijih pojedinaca u pobedi Crvene zvezde nad Vrbasom.

„Mislim da će nam ovaj boravak na Zlatiboru dosta značiti, i da je došao u pravom trenutku. Dosta se prašine podiglo prethodnih dana, i ovo je prilika za nas fudbalere da malo stanemo na noge, nakon bolnog poraza od Čukaričkog, koji nam je svima teško pao“ – počeo je Vukan, i nadovezao se:

„Istina je da je liga ujednačenija nego ranije i da sada ima više dobrih ekipa koje se bore za vrh. U tu grupu klubova svakako spada i Čukarički, ali to nije opravdanje za našu partiju koju smo pružili. Zna se koji je Zvezdin cilj u svakoj utakmici, i sada nam ostaje samo da vredno radimo i pokušamo da delima vratimo poverenje navijača“ – rekao je Savićević, uz konstataciju da su uslovi za rad na Zlatiboru odlični.

Mladi fudbaler se osvrnuo i na prijateljsku utakmicu koju je Zvezda dobila 3:0.

„Svakom igraču koji ne igra tokom vikenda, mnogo znače prijateljske utakmice koje igramo utorkom. Takvi mečevi su i nova prilika za dokazivanje, ali takođe stavljaju sve fudbalere u situaciju da imaju „utakmice u nogama“, što je važno zbog održavanja ili sticanja forme. Što se tiče utakmice protiv Vrbasa, rano smo postigli gol, nakon kojeg smo stali. Na poluvremenu smo dobili instrukcije da nastavimo ofanzivno, popravimo igru i postignemo još koji gol, što se i desilo. Oba gola su proizvod bolje igre u nastavku čitave ekipe, a svakako da mi je drago što sam uspeo da se upišem u strelce. Očekujem da nastavim sa ovakvim partijama, kako bih se izborio i za mesto u startnoj postavi, što je svima nama cilj“ – napominje Savićević.

U petak 11. oktobra od 17.30, u Novom Sadu će oproštajnu utakmicu od reprezentativnog dresa odigrati Dejan Stanković.

„Imamo ovde veliki televizor, tako da ćemo utakmicu gledati svi zajedno. Ne bismo propustili poslednju utakmicu velikog igrača i kapitena Zvezde u dresu reprezentacije“ – ne ostavlja dilemu Savićević.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter