0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Milijaš ne smatra da je trener glavni krivac

Objavljeno: 10.10.13 u 08:26
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Uprkos tome što čelnici Crvene zvezde još uvek nisu otpustili trenera Slavišu Stojanovića uiako tim beleži katastrofalne rezultate „fudbalska čaršija“ Slovencu već traži zamenu.

Tako je tako posle Aleksandra Jankovića, kojeg je jedan srpski list već „promovisao“ za novog-starog trenera, uvek prisutnog Milovana Rajevca, „mesije“ Slavoljuba Muslina prema poslednjim informacijama u igri i Tomislav Sivić.

Međutim, kapiten crveno-belih Nenad Milijaš tvrdi da trener nije glavni krivac za tri poraza u svega osam prvenstvenih kola u takmičenju kakvo je Jelen Superliga.

„Neslaganja u upravi traju dugo i dosta utiču na našu igru. Kada je u pitanju trener Stojanović on ima punu podršku igrača pošto on nije kriv za sve ovo što se dešava, a mi smo zadovolni njegovim radom. Te priče oko novog trenera na klupi Zvezde su samo novinarska nagađanja“ – rekao je MIlijaš u izjavi za Žurnal, ali nije pojasnio ko je onda krivac za sve što se dešavanj najtrofejnijem srpskom klubu. Uprava, igrači ili neko treći, kada nije trener.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter