0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Mihajlović ponovo zbunjuje, vratio Nastasića u A tim

Objavljeno: 10.10.13 u 10:59
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Siniša Mihajlović je ponovo napravio jedan potez koji je naišao na nerazumevanje cele sportske javnosti pošto je zahtevao od selektora mlade reprezentacije Radovana Ćurčića da mu vrati Matiju Nastasića iako je fudbaler Mančester Sitija već otputovao sa „orlićima“ na Kipar gde će naš tim igrati kvalifikacioni meč protiv domaće selekcje.

„Nastasić  je doputovao sa nama na Kipar, ali mora da se vrati u Srbiju. To nam je u dobroj meri poremetilo planove, ali moraćemo da se prilagodimo situaciji. Ranije smo ostali bez Živkovića i Jojića, potom Petkovića i Markovića, a sada i bez Nastasića“ – rekao je Radovan Ćurčić za Žurnal.

Ostaje potpuno nejasno zbog čega je Matija Nastasić toliko potreban seniorskom timu u dve potpuno nevažne utakmice u takmičarskom smislu, pošto će itabranici Siniše Mihajlovića u petak odmeriti snage sa Japanom u prijateljskom meču i u utorak sa Makedonijom u poslednjoj kvalifikacionoj utakmici koja praktično nema nikakav značaj.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter