0
Ostali sportovi

Luis bi se vratio u ring, ali za 100 miliona dolara

Objavljeno: 10.10.13 u 11:58

lenoks-luis

Katastrofalan meč koji su odboksovali Vladimir Kličko i Aleksandar Povjetkin u borbi za tron apsolutnog šampiona u teškoj kategoriji podstakao je mnoge da se oglase i daju svoje mišljenje o tome.

Tako se među prvim javio i nekadašnji šampion Lenoks Luis koji čak razmišlja da se ponovo aktivira odnosno da izazove Ukrajinca na dvoboj, istina onaj koji bude želeo da organizuje taj meč moraće duboko da zavuče ruku u džep.

„Svojevremeno sam rekao da bih se vratio u ring ukoliko nagrada bude 50 miliona dolara, međutim kako sam u penziju otišao kao apsolutni prvak mislim da bi cena za moj povratak trebalo da iznosi 100 miliona. Trenutno razgovaramo o tome, a mislim da bih za šest meseci mogao da se vratim u formu i bio bih spreman za borbu“ – rekao je Luis za Dejli Mejl.

48-godišnji Britanac se povukao iz ringa 2003. godine kao apsolutni šampion, a među svojim brojnim „skalpovima“ ima i starijeg od braće Kličko – Vitalija, ali trenutno je raspoložen za borbu sa Vladimirom koji u svojim rukama drži čak pet šampionskih pojaseva.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter