0
ATP

Đoković: Nikada nije lako protiv Monfisa

Objavljeno: 10.10.13 u 16:22

novak-djokovic-kzs-brojanica

Nakon današnjeg trijumfa u meču 3. kola Mastersa u Šangaju protiv Fabija Fonjinija Novak Đoković je kazao da je zadovoljan što je nastavio seriju uspeha protiv Italijana, koji još uvek ne zna za pobedu protiv srpskog tenisera.

„U većini poena sam morao da igram dugačke razmene i da radim mnogo kako bih ih osvojio jer je Fabio u odličnoj formi u poslednja tri-četiri meseca. On je talentovan igrač, kreće se brzo po terenu i zadaje dosta problema protivnicima. Bila je ovo važna pobeda za mene. U odlučujućim momentima sam dobro servirao, odigravao sam prave udarce u pravo vreme i pobeda bez izgubljenog seta je nešto čemu se radujem“ – kazao je Novak na konferenciji za medije.

U četvrtfinalu Đoković će se ponovo sastati sa igračem koji ga još uvek nije savladao – Gaela Monfisa, koji je danas uspeo da savlada Rodžera Federera.

„Onoliko koliko sam gledao taj meč čini mi se da je Gael bio bolji igrač na terenu i zaslužio je da pobedi. Uvek je teško da ga savladate kada servira kao što je to činio danas. Mislim da je on jedan od najzanimljivijih tenisera za gledanje jer je odlično atletski građen, brz je, odlično se kreće. On je neko kome publika pomaže da vrati energiju i neko ko voli da igra velike mečeve na velikoj sceni“ – objasnio je  drugi reket sveta.

Meč između Novaka Đokovića i Gaela Monfisa na programu je u petak oko 12 časova po našem vremenu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter