0
Evropske lige

Deni Marfi od danas zvanično u penziji

Objavljeno: 10.10.13 u 15:55

deni-marfi-liverpul

Bivši engleski reprezentativac Deni Marfi odlučio je da okonča veoma uspešnu igračku karijeru tokom koje je najveće uspehe zabeležio igrajući za Liverpul, a pored crvenog dresa kluba za nosio je još dresove Čarltona, Totenhema, Fulama, Blekburna i matičnog Kruva.

„Iako su se pojavljivale vesti da ću nastaviti da igram ja sam još pre nekoliko nedelja odlučio da je kraj, ali nisam želeo to da saopštim do danas. Zbog toga danas i zvanično objavljujem da sam okončao igračku karijeru kako mi ljudi više ne bi dosađivali. Igrao sam 20 godina i mislim da je dosta. Imao sam odličnu karijeru i kada se okrenem iza sebe ne žalim ni za čim“ – rekao je Marfi u izjavi za Skaj Sport.

Za seniorsku reprezentaciju Engleske Marfi je nastupio devet puta i to u periodu kada je nosio dres Liverpula sa kojim je osvojio FA Kup (2001), Komjuniti Šild (2001) dva Liga kupa (2001, 2003), Kup UEFA (2001) i Superkup Evrope (2001).

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter