0
Domaći fudbal

Babić i Jovanović novi potpredsednici UO FK Partizan

Objavljeno: 10.10.13 u 18:38

FK-Partizan

Upravni odbor FK Partizan imenovao je na dašanjoj sednici dvojicu novih potpredsednika ovog tela.

Novi potpredsednici UO FK Partizan biće Ratimir Babić, predsednik FS Beograda i Duško Jovanović, predsednik Društva “SAVA OSIGURANJE” a.d.o. Beograd.

Mesto podpredsednika kluba ostalo je upražnjeno prošlog meseca kada je Branko Ružić napustio tu funkciju zbog obaveza u plitičkom životu, ali je ostao član Upravnog odbora.

Ostavka potpredsednika Mileta Jovičića nije uvažena i on će ostati da vrši tu funkciju i u narednom periodu.

„Nisam bio za to da budem potpredsednik, ali su me ubedili. Dogovorili smo se da sledeće nedelje izađemo u javnost, jer su nam navijači opravdano ogorčeni zbog svih napisa o transferima. Oni nemaju prave informacije, tako da smo se dogovorili da to iznesemo u javnost. To je predsednik tražio od nas“, izjavio je Babić nakon sastanka Upravnog odbora.

Babić je naveo da su crno-beli za transfer Marka Šćepovića dobili 600.000 evra, a ne 3,6 miliona koliko su mediji navodili.

Novi potpredsednik UO je istakao da će se Partizan žaliti na odluku Višeg suda kojim je stadion u Humskoj dodelio Ministarstvu odbrane.

Babić je potom rekao i da nije bilo razgovora o promeni na klupi crno-belih.

„Zašto bismo pričali o tome? Mi smo kao uprava pogrešili, jer smo kasnili sa pojačanjima tokom leta, i to je razlog neuspeha u Evropi. Nije se razgovaralo ni o povratku Ljubiše Tumbakovića, on ima drugačije planove“, zaključio je Babić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter