0
TimeOut

Vujadin prozivao Duška (FOTO)

Objavljeno: 09.10.13 u 22:36

Stigla je još jedna potvrda da su fudbaleri spremni na duhovite prozivke. Naime, tokom intervjua Duška Tošića za naš portal objavili smo jednu fotografiju na Hotsport Instagramu.

Na to je odmah reagovao fudbaler Bordoa Vujadin Savić i napravio šalu na Duškov ali i na sopstveni račun.

Untitled-6

Nakon što su utvrdili zbog čega je nastao ‘problem’ vratili smo se razgovoru sa Duškom i od iskusnog defanzivca čuli mišljenje o igri Crvene zvezde.

„Kad gledam sa strane mislim da fali kvalitetan štoper. Krneta, Omega, Lazić i Arauho su mladi momci, a to je osetljivo mesto. Pogotovo što Zvezda igra napadački fudbal, svaku utakmicu mora da pobedi. Samim tim to mesto zahteva koncentraciju i iskustvo tokom celog meča. Mislim da ta pozicija koči igru Zvezde. Ninković, Mijailović i Milijaš su imena, ne za titulu nego za Evropu. Ali možda je ipak pritisak preveliki i igrači su stegnuti.“ kazao je Tošić.

Ceo intervju sa Duškom Tošićem pročitajte sutra na našem portalu i saznajte kakav ima odnos sa klupskim kolegama, a nekadašnjim rivalima iz Partizana, kako je i zašto zavoleo Sašu Ilića, te šta misli o radu selektora Siniše Mihajlovića. I naravno još mnogo drugih zanimljivih stvari!

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter