0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Tončev svoju sudbinu vezao za Džaju

Objavljeno: 09.10.13 u 17:11
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Potpredsednik Crvene zvezde Ivica Tončev svoju sudbinu u klubu vezao je za sudbinu predsednika Dragana Džajića. Tončev je pored toga istakao da u klubu nema podela.

„Želim energično da demantujem da postoje struje u Zvezdi, kao i priče da smo potpredsednik Slaviša Kokeza i ja na jednoj, a predsednik Džajić na drugoj strani. Takve struje i takvi sukobi u Crvenoj zvezdi ne postoje“ rekao je Tončev na stadionu.

Tončev i Kokeza su se danas na stadionu sastali sa Džajićem, posle čega je usledio demanti pisanja medija proteklih dana.

„Na Džajićev predlog smo u klub došli i Kokeza i ja. Odlaskom Džajića idemo i Kokeza i ja. Svima je cilj da Crvena zvezda bude što bolja i što jača. Ako ne možemo to da radimo, odlaskom Džajića odlazimo i mi iz Crvene zvezde. Između nas i predsednika ne postoje nikakvi nesporazumi to energično tvrdim“ rekao je Tončev.

On je novinarima kazao da su sukobi u Upravnom odboru izbijali zbog želje da se to telo proširi.

„Kada smo davali izjave kako postoje sukobi i kako je neophodno da dođe do promena, mislili smo na popunjavanje Upravnog odbora. Tamo je trenutno 16 članova, a predviđeno je da nas ima 19“ rekao je Tončev.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter