0
Fudbal

Reprezentativci složni: Igramo za Dekija!

Objavljeno: 09.10.13 u 18:37

dejan_stankovic

Reprezentativci Srbije Zoran Tošić, Nemanja Matić i Dušan Tadić istakli su da će na prijateljskom susretu protiv Japana igrati za bivšeg kapitena Dejana Stankovića. 

Naš legendarni fudbaler u petak na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, odigraće svoj oproštajni meč od selekcije Srbije.

“Deki je legenda. Svako od nas poželeo bi da ima karijeru kakvu je on imao. Bio je motor reprezentacije, naša snaga u svakoj utakmici. Ako sam nešto naučio i ako bi da uzmem nešto od njega, to je odnos prema dresu, prema fudbalu, uvek isti, uvek maksimalan. I, da naglasim, uvek je bio na usluzi mlađim igračima“, istakao je Bambi Tošić i dodao:

“Iako smo izgubili šanse za plasman na Svetsko prvenstvo, ne smemo da se zaustavljamo već samo da idemo napred. To je moguće samo dobrim igrama i pobedama. Zbog toga je veoma bitno da pobedimo i Japan u Novom Sadu. Odlična su ekipa, a predvodi ih moj saigrač iz CSKA, Honda. Glavni je igrač u oba tima, sve se oko njega okreće i uživanje je biti pored njega“, rekao je Tošić na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Vezista Benfike Nemanja Matić naglasio je da mu je Stanković bio idol u mlađim danima.

“Velika mi je čast što ću biti akter utakmice koja će ostati upisana zlatnim slovima u analima našeg fudbala. Dejan mi je bio jedan od idola kada sam bio dete“, naglasio je Matić.

Dušan TAdić žali što nije imao priliku da igra u ekipi zajedno sa Stankovićem.

“Počastvovani smo privilegijom koja je pred nama i sada imamo obavezu da uradimo sve da se Deki oprosti spektaklom i pobedom nad Japanom“, zaključio je Dušan Tadić.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter