0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Savićević: Džaja režira ‘Pozorište u kući’

Objavljeno: 08.10.13 u 13:34
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Legendarni fudbaler Crvene zvezde i Milana, Dejan Savićević još jednom je na sebi svojstven način prokomentarisao dešavanja na Maarakani.

Pored toga što smatra da je privatizacija jedino rešenje, Savićević ističe da u Zvezdi ima previše interesnih sfera i da takav sistem jednostavno ne može da funkcioniše, te da u Ljutice Bogdana zapravo vlada potpuni haos.

Popularni ‘Genije’  međutim skreće pažnju na potez Dragana Džajića kada je na utakmici protiv Voždovca otišao znatno pre poslednje sudijskog zvižduka.

„Kada je Zvezda prošli put izgubila, čini mi se od Voždovca, Džajić je napustio stadion u 60. minutu. Pa gde to ima? Dan nakon toga izašao je u javnost s izjavom da trener uživa njegovo puno poverenje. To je neozbiljno. Džaja kao da u Zvezdi režira onu seriju ‘Pozorište u kući’ “ kazao je Savićević.

On je i istakao da mu je potpuno nejasan odnos navijača i igrača.

„Oni imaju neke čudne odnose s igračima. Ljudi sa tribine ih psuju, skidaju im kapitenske trake, dresove, drže konferencije. Najbolje je to opisao bivši kapiten Partizana Nenad Stojković. On je još stariji od mene, ali lepo je čovek rekao da bi u naše vreme za takve ispade hapsili celu tribinu.“ dodao je Savićević.

hotsport.rs/informer

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter