0
Evrokupovi

Nađ: Rašović ima moju podršku

Objavljeno: 08.10.13 u 09:33

nadj-albert_0007

I pored toga što je u duelu protiv Javora Partizan osvojio samo bod odigravši 0:0 predsnot crno-belih u odnosu na Crvenu zvezdu koja je poražena od Čukaričkog je uvećana, ali su priliku iskoristili upravo Brđani kao i novosadska Vojvodina da „duvaju za vrat“ šampionu.

Uprkos svemu tome sportski direktor Partizana Albert Nađ tvrdi da nema krize u crno-belom taboru.

„Od početka sezone se priča o našoj krizi. Istina je da nismo postigli željene rezultate, ali smo i dalje na prvom mestu na tabeli“ – kazao je Nađ u izjavi za Žurnal.

Od samog starta takmičarske godine priča se i o poverenju treneru Vuku Rašoviću, koji je i dalje na klupi tima bez obzira na ispadanje iz evropskih takmičenja i bledih partija u domaćem šampionatu.

„Gledam svaki trening i znam kako Vuk Rašović radi. Zbog toga on od mene ima podršku da nastavi tako. Nismo prezadovoljni , ali nije sve tako crno kao što se predstavlja u javnosti“ – završio je Nađ koji nema dilemu gde će Partizan u budućnosti igrati svoje utakmice kao domaćin, a toje stadion u Humskoj ulici.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter