0
Košarka

Mesina oduševljen Teodosićevom partijom

Objavljeno: 08.10.13 u 11:56

milos-teodosic-cska-minesota

Fenomenalna partija Miloša Teodosića u dresu moskovskog CSKA u duelu sa Minesotom oduševila je trenera ruskog šampiona Etorea Mesinu. Naime, srpski internacionalac je u duelu sa Timbervulvsima igrajući na novoj poziciji za 29 minuta na terenu postigao 26 poena (4/8 za dva poena, 4/7 za tri, 6/8 sl.bacanja), a imao je i devet asistencija i pet skokova.

„Miloš je večeras igrao na poziciji beka i trudićemo se da tokom sezone što više vremena provodi na tom mestu, dok će Pargo biti plejmejker. Pružio je odličnu partiju u duelu sa Minesotom i to posle duge pauze izazvane povredom“ – rekao je Mesina nakon meča.

Italijan nije propustio priliku da pohvali i Nenada Krstića i Vladimira Micova, kao i ostale nosioce igre koji su u igri proveli preko 30 minuta kako bi ekipa došla do trijumfa i tako sačuvala imidž jedne od najboljih evropskih klubova.

CSKA je ovim trijumfom postao tek drugi evropski klub koji je uspeo da savlada neku NBA ekipu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter