0
TimeOut

Mesi, Ronaldo, Fabregas, Alonso – čija lepša polovina je najatraktivnija?! (FOTO)

Objavljeno: 08.10.13 u 00:27

Omiljeni epiteti većine pripadnica lepšeg pola iz sveta poznatih su oni koji glase – žena ili devojka fudbalera.

Koliko je to daleko otišlo govori i činjenica da je na tlu Velike Britanijke pre nekoliko godina nastala i kovanica WAGS (skraćenica od wifes and girls). Tako one danas imaju svoja udruženja, klubove…a većini je zajedničko da su željne medijske pažnje, slave i bogatstva.

Svet mode smatraju jako privlačnim. Uglavnom se sve amaterski bave manekenstvom ili su dizajnerke. Predstavljamo vam WAGS-ice fudbalera koji nastupaju u španskoj Primeri.

wags

1.Sara Karbonero ( Ikar Kasiljas) 

Lepa novinarka TV5 je ukrala srce golmana španske reprezentacije. Vrlo brzo nakon okončanja dugogodišnje veze sa kolegom novinarem Sara je stupila u vezu sa golmanom španske reprezentacije. Ova sada već čuvena fotografija je nastala na Svetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoafričkoj republici kada su pred celim svetom obelodanili svoju ljubav.

Za razliku od ostalih WAGSica ona je i pre ove veze bila deo sveta fudbala. Sara i Iker bi u januaru trebalo da postanu roditelji.

sara karbonero

 

2. Irina Šejk (Kristijano Ronaldo)

Ova ruska manekenka i najpopularniji fudbaler današnjice upoznali su se na snimanju reklame za brend ‘Armani’. Do tada gotovo niko nije čuo za dugonogogu Irinu, rusko-tatrskog porekla. Ona je često na utakmicama svog dečka, ali ne pokazuje previše zainteresovanosti za ono što se dešava na terenu, te su je tako nedavno paparaci ulovili kako se tokom cele utakmice dopisivala putem telefona, ne primetivši da Kristijano trese mrežu.

Irina

3. Pilar Rubio (Serhio Ramos)

Pilar je TV prezntator, model i glumica u Španiji. Sa odbrambenim igračem Real Madrida je oko godinu dana u vezi. Pre nje Ramos, koji je inače poznat kao veliki zavodnik, je bio u vezi sa prelepom novinarkom Larom Alvarez. Pilar je do sada uglavnom vodila rijaliti programe, a svojih pet minuta slave doživljava upravo zahvaljujući svom dečku.

pilar-rubio-1

4. Nagore Aranburu (Ćabi Alonso)

Lepa glumica je već nekoliko godina u braku sa vezistom kraljevskog kluba. Par ima dvoje dece, a treće treba da stigne na svet za mesec dana. ĆaBi i Nagore vode miran, porodičan život.

Nagore-Aranburu

5. Šakira (Pike)

Slavna kolumbijska pevačica je svakako najpoznatija od svih sa ove liste. Ona i Pike su se upoznali na snimanju spota za pesmu Vaka vaka, koja je bila zvanična pesma Mundijala 2010. godine u Južnoafričkoj republici. Ovaj fudbaler Barselone i latino pevačica su zimus postali roditelji dečaka kome su dali ime Milan. Šakiri je jedno vreme bio zabranjen odlazak na stadion Kamp Nou zbog haosa koji nastane njenim prisustvom. Posebno je zanimljivo da su oboje rođeni drugog februara, s tim što je Šakira starija deset godina od svog izabranika.

Shakira

6. Antonela Rokuso (Mesi)

Antonela je već četiri godine u vezi sa fudbalerom Leom Mesijem. Njih dvoje se znaju još od detinjstva, s obzirom da su iz istog kraja. Prošle godine su dobili sina Tijaga.

Antonela Rokuso

7. Danijela Seman (Sesk Fabregas)

Ljubav između Danijele i Seska je počela burno pre dve godine. On je ostavio svoju dugogodišnju devojku, dok je Danijela zbog veze sa fudbalerom Barse ostavila svog muža sa kojim je bila 15 godina u braku. Njen bivši muž se žalio medijima da ga je ona napustila, iako je bogat, samo zato što je željna medijske pažnje. Danijela je proletos Fabregasu rodila ćerku. Ova Libanka je inače 12 godina starija od svog dečka, pa ova veza mnogima ‘bode oči’ u Španiji.

 

Danijela Seman

8. Jolanda Kordona (Viktor Valdez)

Dugogodišnja devojka čuvara mreže Barselone voli izazovno da pozira pred fotoaparatom.

Viktoru izgleda to nimalo ne smeta. Par inače ima dvoje dece.

Kordona

9. Malena Kosta ( Mario Suarez)

Malena Kosta se bavi modelingom, ali je i učestvovala na izboru za mis. Široj javnosti je

postala poznata kao devojka fudbalera Barselone Karlosa Pujola, ali i po avanturi koju je imala za jednu noć sa Kristijanom Ronaldom. Sada je u vezi sa fudbalerom Atletiko Madrida Mariom Suarezom. Ona se izgleda baš nameračila na fudbalere…

Malena-Costa

10. Kristina Ljorens ( Serhio Kanales)

Kristina je devojka mladog fudbalera Valensije Serhija Kanalesa. Ova mlada devojka je zaposlena kao novinar na radiju , a inače je student žurnalistike. Španski mediji je optužuju da nagovara dečka da je vodi po luksuznim hotelima i restoranima, ali mlada Kristina ne mari mnogo za tim.

Kristina Ljorens

Koja je po vašem mišljenju najlepša?

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter