0
Tenis

Ana lako savladala Vikmajer

Objavljeno: 08.10.13 u 17:04

ana-ivanovic-plavo

Ana Ivanović je odlično startovala na WTA turniru u Lincu, koji se igra za nagradni fond od 235.000 dolara, pošto je u meču 1. kola savladala Belgijanku Janinu Vikmajer sa 2:0, po setovima 6:2, 6:4, posle 75 minuta igre.

Uprkos tome što je meč početo brejkom Belgijanke taj deo igre je ubedljivo pripao našoj teniserki koja je tako najavila brzu pobedu, za koju je ipak morala da se pomuči.

Naime, Vikmajer je i u drugom setu prva oduzela servis Ani, da bi Ivanovićeva najpre uzvratila, a potom u devetom gemu napravila još jedan brejk te joj nije bilo teško da u narednom na svoj servis iskoristi prvu od tri vezane meč lopte.

Ivanovićeva je inače već dva puta trijumfovala na ovom turniru, a kako bi nastavila put ka novom trofeju najpre će u narednom kolu će morati da savlada nezgodnu Italijanku Frančesku Skijavone sa kojom je do sada tokom karijere igrala četiri puta i sva četiri puta ju je pobedila.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter