0
AdmiralBet ABA Liga

ABA: Zvezda u Laktašima, Partizan dočekuje Megu

Objavljeno: 08.10.13 u 10:49

aba-liga-1363214286-282337

U naredna tri dana na programu su mečevi 2. kola Jadranske lige u kojem će srpski klubovi posle polovičnog uspeha u premijernoj rundi pokušati da poprave utisak.

Istina, Partizan i Radnički su i na startu takmičenja pokazali odlične partije u duelima protiv Igokee odnosno Cibone te se od njih očekuje samo da nastave u istom ritmu. Prvi će priliku da dođu do drugog trijumfa imati Kragujevčani koji u utorak dočekuju ekipu Širokog koja je pobedom nad Crvenom zvezdom napravila najveće iznenađenje prethodnog vikenda. Sa druge strane crno-beli će opet imati međusoban duel sa jednim našim timom s tim što će im u sredu rival biti Mega Vizura koja još uvek čeka na debitanstki trijumf u ovom regionalnom takmičenju.

Derbi kola je svakako duel Igokee i Crvene zvezde koji će biti odigran u Laktašima u sredu od 20.00 časova. Klub iz Aleksandrovca je prošle sezone oba puta savladao crveno-bele u ligaškom delu takmičenja te će motiv kluba sa Malog Kalemegdana biti svakako ogroman, a ako se tome doda da će ekipa tražiti i iskupljenje za poraz u Hercegovini jasno je da je pred Beograđanima imperativ pobede.

MZT putuje na gostovanje u Mađarsku gde će probati da dođe do druge pobede koju će sigurno upisati i tim koji bude bolji u duelu Cedevite i Krke. Budućnost će u Podgorici ugostiti ekipu Zadra i pokušati da anulira poraz iz Novog Mesta, dok je za kraj ostavljen duel nekadašnjih evroligaša Olimpije i Cibone koji su se propisno obrukali u 1. kolu.

Utorak, 8. oktobar:
18.00h Radnički – Široki
20.00h Solnok – MZT
20.00h Budućnost – Zadar

Sreda, 9. oktobar:
18.00h Cedevita – Krka
18.00h Partizan – Mega Vizura
20.00h Igokea – Crvena zvezda

Četvrtak, 10. oktobar:
20.00h Olimpija – Cibona

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter