in , ,

Velisavljeviću prvi Porto Montenegro čelendž

Porto Montenegro

Milan Velisavljević pobednik je prvog „Porto Montenegro čelendža“, koji je odigran na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji. On je zahvaljujući bruto rezultatu od 26 poena slavio posle jednodnevnog uzbudljivog takmičenja, koje je privuklo čak 68 igrača.  

U A kategoriji najbolje neto rezultat imao je Simeon Parađina sa 40 poena. Na drugom i trećem mestu bili su Goran Stanarević i Miloš Karadžić  sa po 35 poena.

U B kategoriji u konkurenciji 39 golfera najbolji je bio Branimir Bošković sa  sa 41 poenom ispred Srđana Babića sa 40 i Dejana Simića sa 38 poena.

U C kategodiji trijumfovao je Bratislav Milutinović sa 37 poena. Isti rezultat ostvario je Goran Pajkić na drugoj poziciji, dok je treći bio Petar Jovanović sa 26.

Pojedinačne nagrade dobili su Aleksandra Tomović i Piter Čefi koji su izveli najduže udarce, dok je Bogdan Krečković imao udarac iz prve najbliži rupi.

Ovog vikenda na terenima na Adi Ciganliji igrao se i srembl golf turnir parova. Anastasija i Mihailo Dimitrijević su odneli pobedu ispred Svetlane i Milana Ranđića na drugoj poziciji i Mine i Gorana Draganića na trećem mestu.

Narednog vikenda na terenima na Adi Ciganliji igraće se novi turnir iz Masters serije – 5. Sisko golf čelendž.

hotsport.rs/sem

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Jelena otkazala učešće u Osaki

Marina Maljković startovala pobedom