0
Fudbal

Šćepović i Đorđević: Pogađaćemo i za Srbiju! (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.13 u 19:09

okupljanje pazova 1135

FOTO: STARSPORT

Napadači srpske reprezentacije Stefan Šćepović i Filip Đorđević najavili su da će dobre partije u svojim klubovima ponoviti i u dresu nacionalne selekcije.

Šćepović je novi miljenik navijača španskog drugoligaša Sportinga iz Hihona za koji je u dosadašnjem delu sezone postigao osam golova na sedam utakmica.

“Presrećan sam zbog poziva da zaigram za A reprezentaciju Srbije. Daću sve od sebe da opravdam poverenje i pokušam i u budućnosti da budem deo ovog tima. Gledao sam sve utakmice u kvalifikacijama, pošteno je reći da nismo imali ni sreće u toku podmlađivanja reprezentacije. Dovoljno je pogledati meč protiv Belgije u Beogradu, videti sve šanse i način na koji su Belgijanci došli do ubedljive pobede, da bi se zaključilo da nije bilo sreće. Siguran sam, ipak, da je uspešna budućnost pred ovim timom“, izjavio je Stefan Šćepović.

Napadač francuskog Nanta, Filip Đorđević poput Stefana, blista u svom klubu i takođe najavljuje još bolje partije reprezentacije Srbije.

“Presrećan sam zbog poziva da zaigram za A reprezentaciju Srbije. Daću sve od sebe da opravdam poverenje i pokušam i u budućnosti da budem deo ovog tima. Gledao sam sve utakmice u kvalifikacijama, pošteno je reći da nismo imali ni sreće u toku podmlađivanja reprezentacije. Dovoljno je pogledati meč protiv Belgije u Beogradu, videti sve šanse i način na koji su Belgijanci došli do ubedljive pobede, da bi se zaključilo da nije bilo sreće. Siguran sam, ipak, da je uspešna budućnost pred ovim timom“, istakao je Đorđević.

 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter