0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Marina Maljković startovala pobedom

Objavljeno: 07.10.13 u 14:21
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Košarkašice Liona, koje sa klupe predvodi Marina Maljković, sjajno su započele novu sezonu u šampionatu Francuske, savladavši u gostima ekipu Arasa sa 69-51 (18-18, 17-6, 17-17, 17-10).

Već na samom startu utakmice bilo je jasno da je Maljkovićeva veoma brzo ostavila svoj pečat na ekipu, pošto je tim Liona igrao vrlo agresivnu odbranu, a prva četvrtina završena je nerešeno 18-18.

Košarkašice Liona su do poluvremena već imale dvocifrenu razliku (+11), da bi do kraja bez većih problema osigurale ubedljiv trijumf.

Veličini pobede u prilog ide to što je Maljkovićeva na raspolaganju imala samo osam seniorki zbog kazne koju je KS Francuske odredio ekipi Liona, jer prethodna uprava nije plaćala igračice.

Najbolja igračica utakmice bila je hrvatska košarkašica Emilija Podrug koja je zabeležila 14 poena uz osam skokova. U drugom kolu Lion očekuje težak duel sa ekipom Burža, koja je u prvom kolu zabeležila izuzetno ubedljiv trijumf nad ekipom Anžea rezultatom 83-43.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter