0
Fudbal

Jojića iznenadio poziv u reprezentaciju (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.13 u 15:05

PARTIZAN-THUN-UEFA-QUALIFICATIONS-EUROPE LEAGUE

Mladi fudbalski reprezentativci Srbije i prvotimci Partizana Miloš Jojić i Andrija Živković rekli su u ponedeljak u Staroj Pazovi da im je drago što će debitovati u nacionalnom timu, pogotovo što će se to desiti na oproštaju legende Dejana Stankovića.

„Baš sam razmišljao o tome što ću debitovati na oproštaju Dejana Stankovića i mnogo mi je drago zbog toga. Drago mi je što sam dobio poziv i što sam deo ove ekipe i što ću trenirati sa najboljim igračima koje Srbija ima. Ovo će biti odskočna daska, i mnogo će mi značiti u nastavku karijere“, rekao je Jojić novinarima.

Jojić je kazao da nije očekivao poziv.

„Iskren da budem nisam očekivao poziv, ali sam se u podsvesti nadao tome. Selektor me zvao pred utakmicu sa OFK Beograd i lično mi je rekao da ću dobiti poziv, kao i da nastavim da radim i tako da se ponašam“ rekao je on.

Reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi za prijateljsku utakmicu sa Japanom u petak u Novom Sadu, kao i sa Makedonijom u utorak, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

U meču sa Japanom bi trebalo da se oprosti od igranja za reprezentaciju dugogodišnji kapiten Stanković, koji će tada oboriti i rekord po broju nastupa.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter