0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vojvodina odnela bodove sa Vračara (FOTO)

Objavljeno: 06.10.13 u 16:56
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Vojvodine su se pobedom od 2:1 (1:1) nad Radom u meču odigranom pred oko 300 gledalaca u okviru 8. kola Jelen Superlige na stadionu Obilića na Vračaru probili na drugo mesto na tabeli sa samo jednim bodom zaostatka za vodećim Partizanom, dok su „građevinari“ i dalje zakucani za samo dno tabele sa samo četiri osvojena poena.

Vojvodina je do prve prednosti došla u 10. minutu preko Alivodića koji je snažnim šutem, posle greške odbrane domaćeg tima, savladao golmana Kljajića. Međutim, samo tri minuta kasnije kapiten rada Uroš Vitas je posle odlične asistencije Uroševića izjednačio na 1:1. Taj rezultat je bio na snazi sve do 15 minuta pre kraja meča kada je Kosović iskoristio propust domaćeg čuvara mreže da donese prednost svom timu,a  ispostavilo se da je to bio i odlučujući momenat meča.

Svakako bi trebalo spomenuti da se na ovom meču u prvi tim Rada vratio i Uroš Đurđević, koji je u prethodnom periodu bio u nemilosti rukovodstva kluba zbog odbijanja da pređe u Partizan, ali partija mladog reprzentativca posle duge pauze nije bila na zavidnom nivou.

Zanimljivo je da je tvrdo jezgro navijača Rada poznato i kao „Junajted Fosr“ i na ovom meču vređala finansijera kluba Ranka Stojića i to tako što se većina njih na stadionu pojavila sredinom prvog poluvremena, otpevalo nekoliko pesama i parola na Stojićev račun, a potom su napustili tribine.

JSL, 8. kolo

Rezultati:

Rad – Vojvodina 1:2 (1:1)
(Vitas 13′ – Alivodić 10′, Kosović 75′)

18.00 Radnički Niš – Jagodina
19.00 Čukarički – Crvena zvezda

Odigrano ranije:

Spartak – Donji Srem 2:1 (1:1)
(Nosković 15′, Torbica 62′ – Lukić 34′)

Radnički 1923 – Voždovac 1:1 (1:1)
(Beljić 10′ pen – Obradović 21′)

Novi Pazar – Napredak 1:1 (1:1)
(Lotinac 36′ – Bajić 5′)

Sloboda Point – OFK Beograd 2:2 (2:1)
(Tijago 11′, Bajić 45′ – Damjanović 9′, 86′)

Partizan – Javor 0:0

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter