0
Fudbal

Miha saopštio spisak, debituju Jojić i Živković

Objavljeno: 06.10.13 u 12:05

sinisa-mihajlovic-selektor

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović objavio je spisak igrača na koje računa za prijateljski meč sa Japanom i kvalifikacioni meč za SP u Brazilu protiv Makedonije.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković oprostiće se od navijača u Novom Sadu na prijateljskom meču protiv Japana.

Četiri dana kasnije našu selekciju očekuje duel u Jagodini sa Makedonijom, a u sastavu Srbije debitovaće dva fudbalera Partizana, Miloš Jojić i Andrija Živković.

Selektor je odlučio da pozove i Stefana Šćepovića koji beleži sjajne partije u dresu Sportinga iz Hihona u španskoj Segundi.

Na spisku se našao i štoper Vojvodine Branislav Trajković, a za ove duele selektor „orlova“ neće moći da računa na Matiju Nastasića, Aleksandra Mitrovića, Lazara Markovića i Filipa Đuričića koji će nastupati za mladu reprezentaciju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Okupljanje reprezentativaca je zakazano za ponedeljak u Kući fudbala u Staroj Pazovi, a tada će srpski tim odraditi i prvi trening.

Spisak Siniše Mihajlovića za mečeve sa Japanom i Makedonijom.

Golmani: Vladimir Stojković, Damir Kahriman i Branimir Aleksić.

Odbrana: Antonio Rukavina, Branislav Ivanović, Nikola Maksimović, Aleksandar Kolarov, Nenad Tomović, Aleksandar Ignjovski i Branislav Trajković.

Vezni igrači: Dejan Stanković, Ivan Radovanović, Luka Milivojević, Radosav Petrović, Nenad Krstičić i Nemanja Matić, Dušan Basta, Andrija Živković, Dušan Tadić, Miloš Jojić, Zoran Tošić

Napadači: Miralem Sulejmani, Filip Đorđević i Stefan Šćepović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter