0
Ostali sportovi

Flenzburg ostao zagonetan

Objavljeno: 06.10.13 u 19:11

vranjes

Čelnici Rukometnog saveza Srbije prethodne nedelje su bili gosti nemačkog Flenzburga gde su razgovarali sa upravom ovog kluba o mogućnosti da njihov trener Ljubomir Vranješ bude selektor Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu. Tom prilikom im je uručen i zvaničan zahtev na koji je RSS u subotu dobio odgovor.

„Odgovorili su nam da su dobili pismo, da su ga pročitali i rekli da će da popričaju sa Vranješom. Sada čekamo novi mejl. Očekujemo ih svakog trenutka, najkasnije do ponedeljka. Jasno je da, ukoliko klub ne da zeleno svetlo, nemoguće je da Vranješ sedne na klupu naše reprezentacije“  – rekao je za Sport Božidar Đurković, generalni sekretar RSS.

Dok traje neizvesnost oko toga da li će Vranješ dobiti dozvolu kluba u našem Savezu već razmišljaju i o drugim opcijama, a kao najverovatnije rešenje najčešće se spominje Valdan Matić, trener slovenačkog Celja.

hotsport.rs/sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter