0
Košarka

Sezonske karte KK Crvena zvezda u prodaji od 6. oktobra

Objavljeno: 04.10.13 u 11:40

sezonske-kkcz

Godišnje karte KK Crvena zvezda Telekom za sezonu 2013/2014 biće u prodaji od 6. oktobra. Sezonske ulaznice prodavaće se na blagajni Marakane, a biletarnice na stadionu FK Crvena zvezda biće otvorene od 10 do 20 sati.

Pretplatne karte za tribine koštaju 11.300 dinara, a za parter je potrebno izdvojiti 18.800 dinara. Plava i bela loža koštaju 38.000 dinara, loža 44.000 dinara, dok je cena sezonske ulaznice za počasna mesta, tik uz teren (court seats) 54 000 dinara. Sezonska karta važiće za sve utakmice koje KK Crvena zvezda Telekom bude igrala kao domaćin u Evroligi, ABA ligi, Košarkaškoj ligi Srbije i plej-ofu, što predstavlja paket od minimum 29, a maksimum 40 utakmica u zavisnosti od rezultata kluba.

Za vlasnike sezonskih karata iz prethodne takmičarske godine obezbeđene su rezervacije koje će važiti dva dana od početka prodaje. To praktično znači da će vlasnike godišnjih karata za sezonu 2012/2013, koji se nalaze u informacionom sistemu kluba, 6. i 7. oktobra na blagajni Marakane čekati sezonske ulaznice sa identičnim mestima iz prethodne sezone, a uz novac je potrebno da prilože i godišnju kartu iz prošle sezone. Po isteku tog roka i te sezonske karte biće puštene u slobodnu prodaju.

Za vlasnike sezonskih karata iz prethodne takmičarske godine obezbeđena je i još jedna pogodnost u vidu posebnog šaltera za kupovinu na biletarnici Marakane. Treba istaći da će svaka osoba moći da kupi najviše četiri sezonske ulaznice uz fotokopiju lične karte, dostavljanje originala na uvid i popunjavanje formulara sa najosnovnijim ličnim podacima.

Prodaju sezonskih ulaznica vršiće komapnija Eventim, a sve informacije oko prodaje biće dostupne i putem telefona 0900 11 00 11 kao i preko mejl adrese callcenter@eventim.rs.

Uprava KK Crvena zvezda Telekom donela je jednoglasnu odluku da od sezone 2013/2014 više neće biti besplatnih karata. Kupovina ulaznica predstavlja jedan od načina da se klubu pomogne u ovim teškim ekonomskih vremenima, a KK Crvena zvezda Telekom želi u svakom segmentu organizacije da ide napred.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter