0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Radonjić: Težak meč već na početku

Objavljeno: 04.10.13 u 13:51
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde Telekom imaće veoma težak zadatak na startu nove sezone. U prvom kolu ABA lige crveno-beli gostuju Širokom (subota, 17 sati), ekipi koja se poslednjih nekoliko godina pokazala kao veoma neugodan domaćin. Naime, Zvezda je u Širokom poslednji put slavila 20. oktobra 2007. godine i to rezultatom 83:82.

Izabranici trenera Dejana Radonjića čvrsto su rešeni da prekinu taj neugodan niz, ali su svi svesni činjenice da ih čeka izuzetno težak posao. Crveno-beli će u petak odraditi dva treninga, a stručni štab je preuzeo sve neophodne mere kako bi ekipa bila maksimalno spremna za start nove sezone.

„Početak nove sezone je interesantan za sve klubove, a posebno za publiku. Moram da naglasim da prilikom žreba nismo imali sreće, jer već na startu imamo jako teško gostovanje“ – počeo je priču trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić i potom dodao:

„Široki je na svom parketu jako nezgodna ekipa. Pred svojim navijačima igraju veoma dobro i često umeju da naprave iznenađenje. Međutim, mi moramo od starta da čvrstom igrom u odbrani i disciplinovanom igrom u napadu nametnemo svoj ritam. Samo takvim pristupom možemo da dođemo do pobede.“

Poslednjih dana problem sa lakšom povredom imao je Branko Lazić, ali je borbeni bek ipak otputovao u široki Brijeg:

„Lazić je dobro odradio poslednji trening pred put u Hercegovinu i on će biti u konkurenciji za tim. On je imao pauzu od desetak dana, ali nadamo se da sve to nije ostavilo traga. Svi ostali igrači su spremni i maksimalno motivisani za prvi meč u novoj sezoni“ – naglasio je Radonjić.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter