0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

‘Pantela’ se ne vraća fudbalu?

Objavljeno: 04.10.13 u 11:24
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Marko Pantelić se tokom leta spominjao kao moguće pojačanje Crvene zvezde međutim sve su prilike da će se nekadašnji igrač crveno-belih i bivši reprezentativac Srbije oprostiti od fudbala odnosno da se više neće vraćati na teren nakon što mu je po okončanju prethodne sezone istekao ugovor sa Olimpijakosom.

„Pošteno sam se odmorio. Ne verujem da ću se više vraćati na teren. Fokusirao sam se na privatne obaveze, obe ćerke mi sada idu u školu u Beogradu. Nisam razmišljao ni o mogućnosti da odigram oproštajni meč. Nije to lako organizovati, ali videćemo… Možda ću dovesti Olimpijakos na Marakanu“ – rekao je Pantelić u izjavi za Naše novine.

Pored Zvezde i Olimpijakosa Pantelić je tokom svoje bogate karijere igrao još za Iraklis, Pari Sen Žermen, Šturm, Seltu, Obilić, Smederevo, Hertu i Ajaks. Za Srbiju je na 40 odigranih utakmica postigao 10 golova, a bio je deo reprezentacije i na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine.

hotsport.rs/Naše novine

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter