0
Fudbal

Pandev i Tričkovski napadaju Srbiju

Objavljeno: 04.10.13 u 16:39

pandev-trickovski

Privremeni selektor reprezentacije Makedonije Zoran Stratev, koji je zamenio Čedomira Janevskog koji je otišao u belgijski Mons, objavio je spisak igrača za predstojeće kvalifikacione duele za Svetsko prvenstvo koje će ova selekcija igrati protiv Velsa u Kardifu 11. oktobra i Srbije četiri dana kasnije u Jagodini.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Tome Pačovski (Mehelen), Kristijan Naumovski (Dinamo Bukurešt) i Darko Tofiloski (Košice)

Odbrana: Nikolče Noveski (Majnc), Vanče Šikov (Volin), Boban Grnčarov (Botev Plovdiv), Daniel Mojsov (Bran), Ežđan Alioski (Šafhauzen), Daniel Georgievski (Steaua) i Stefan Ristovski (Latina).

Sredina terena: Darko Taševski (Šmona), Agim Ibraimi (Kaljari), Muhamed Demiri (Sent Galen), Nikola Gligorov (Hazar), Ostoja Stjepanović (Visla Krakov), Dejan Blaževski (Horizont), David Babunski (Barselona) i Predrag Ranđelović (Jagodina)

Napad: Goran Pandev (Napoli), Ivan Tričkovski (Beveren), Mirko Ivanovski (Astra), Aleksandar Trajkovski (Mehelen), Adis Jahović (Vorlska) i Jovan Kostovski (Leuven)

Srbija i Makedonija su ostali bez teoretskih šansi za plasman na Svetsko prvenstvo pa će meč u Jagodini biti gotovo revijalnog karaktera, mada „orlovi“ imaju veliki motiv za revanš pošto su u Skoplju poraženi sa 1:0. Selektor naše reprezentacije Siniša Mihajlović najavio je da će spisak igrača koji će konkurisati za ovaj meč saopštiti u nedelju u podne u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter