0
Evropske lige

Ljajić ipak putuje u Milano

Objavljeno: 04.10.13 u 17:23

ljajic-roma

Uprkos tome što je tokom nedelje propustio nekoliko treninga zbog problema sa povredom leđa Adem Ljajić se ipak našao među igračima koji će konkurisati za tim Rome na predstojećem derbi meču u Milanu protiv Intera.

Naime, srpski internacionalac se u četvrtak vratio punom treningu i ispostavilo se da nema nikakvih smetnji da zaigra protiv „nero-azura“ pa ga je trener Rudi Garsija stavio na spisak 22 kandidata koji će putovati u Milano.

Roma posle šest odigranih kola u Seriji A ima maksimalan učinak odnosno svih šest pobeda, a Ljajić je iako je tek stigao u redove „vučice“ postigao tri gola na četiri odigrana meča od čega je samo jednom bio starter.

Ni Inter nije tako loše počeo sezonu, naprotiv. Ekipa Valtera Macaraija je takođe neporažena pošto je u šest kola upisala četiri trijumfa i dva remija, tako da možemo da očekujemo dobar meč u subotu od 20.45 časova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter