0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojadinović: Zaleteli smo se oko Onjila

Objavljeno: 03.10.13 u 09:20
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

I dok su sve svi pitali zbog čega u Crvenoj zvezdi nagomilavaju špic igrače, rukovodstvo crveno – belih je ubeđivalo javnost da je to neophodno.

Tu su i pre prelaznog roka bili Abiola Dauda, Stefan Mihajlović, pa i Filip Kasalica, a kao pojačanje je doveden Đorđe Rakić, koji je na početku priprema doživeo peh i pokidao ligamente. Upravo na njegovo mesto nešto kasnije stigao je Dragan Mrđa i tada su mnogi mislili da je sa napadačima završeno.

Međutim usledio je poraz od Javora na otvaranju sezone i rukovodstvo je istog momentalno upravo od Ivanjičana kupilo Ifeanija Onjila za 450.000 evra.

Sada kada su, polako ali sigurno, Dauda i Mrđa počeli da tresu mreže protivničkih golmana priča je dobila sasvim drugu dimenziju pa sada rukovodstvo crveno – belih dovođenje Onjila smatra kao brzoplet i loš potez, što je potvrdio i Sportski direktor Zoran Stojadinović.

„Iskreno, mišljenje svih nas u upravi je da smo se malo zaleteli kada je Onjilo u pitanju. Očigledno da je preplaćen, ali momenat je bio takav, procena je bila da nam hitno treba, a to nas je koštalo više nego što je trebalo. Treba imati u vidu i da su mu konkurenti Dauda i Mrđa koji su počeli da igraju odlično, a tu je i Kasalica čiji kvaliteti nikada nisu bili sporni. Ostaje da se nadamo da će Onjilo radom zaslužiti priliku i da će golovima i igrama početi da se isplaćuje.“ rekao je Stojadinović.

hotsport.rs

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter