0
Tenis

FOTO:STARSPORT

Savez pružio punu podršku Troickom

Objavljeno: 03.10.13 u 13:32
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Teniski savez Srbije objavio je da pruža punu podršku Viktoru Troickom pred saslušanje pred Sudom za arbitražu u sportu u Lozani.

Troicki će se sledeće srede naći pred sudom povodom žalbe na odluku Međunarodne teniske federacije o suspenziji na 18 meseci zbog kršenja anti-doping pravila.

„Još jednom želimo da izrazimo punu podršku našem Dejvis kup reprezentativcu, uz iskrenu veru da će sešto pre pridružiti timu Srbije koji će se suprotstaviti reprezentaciji Češke u finalu Dejvis Kupa. Viktor Troicki je svih ovih godina bio stub srpskog tima, a upravo je prvi trofej u Dejvis Kupu za selekciju Srbije stigao posle Viktorove pobede u petom meču tog finala 2010. godine kada je Srbija savladala reprezentaciju Francuske“, stoji u saopštenju Teniskog saveza Srbije i dodaje se da se svi nadaju da će na predstojećem saslušanju biti razjašnjena situacija iz Monte Karla.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter