0
TimeOut

Rodik se prisetio sukoba sa Novakom

Objavljeno: 03.10.13 u 23:08

Novak+Djokovic+Andy+Roddick+ATP+World+Tour+9jQ4_cM2EP_x

Bivši prvi reket sveta Amerikanac Endi Rodik, otkrio je da svojevremeno umalo nije došlo do fizičkog sukoba između njega i Novaka Đokovića.

Rodik (31), koji je prošle godine završio karijeru, rekao je u intervjuu „Fox sportsu“ da se sukobio sa Đokovićem u svlačionici na Ju Es Openu, a pretpostavlja se da je to bilo 2008. godine.

„Ušao sam u fizički sukob u svlačionici posle meča sa teniserom čije ime neću otkriti, mogu samo reći da se rimuje sa Šmovak Šmoković, i to se desilo jednom na Ju Es Openu. Pre našeg meča pričao sam svašta, a on je izašao na teren i razbio me. On je posle meča rekao nešto na moj račun, pa je ušao u svlačionicu. Tada sam krenuo prema njemu, saterao ga uz ormar, ali sam primetio da je njegov trener za nijansu krupniji od Donovana MekNeba (legendarni kvoterbek Iglsa) i onda sam se smirio. Ohladio sam se vrlo brzo i odlučio da se povučem sa strane“, rekao je Rodik.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter