0
Evropske lige

Radovanović: Bez emocija na Atalantu

Objavljeno: 03.10.13 u 09:43

article

Duel kojim se otvara sedmo kolo Serije A između Kjeva i Atalante, biće od posebnog značaja za novog člana kluba iz Verone, Ivana Radovanovića.

Nekadašnji omladinac Partizana je svoje prve fudbalske korake u Italiji napravio upravo u ekipi Atalante, u kojoj je proveo ukupno šest godina, uz nekoliko pozajmica. Radovanović kaže da osećanja neće igrati ulogu u duelu sa njegovom bivšom ekipom.

-Emocija neće biti, samo velika volja i želja za pobedom. To je ono što nam sada najviše treba. Svakako hvala Atalanti na tome što me je otkupila od Partizana i što mi je otvorila put u Italiji – rekao je Radovanović.

25-godišnji vezista istakao je važnost kontinuiteta igranja, izrazivši nadu da će njegov tim imati malo više sreće u nastavku, u odnosu na start sezone.

-Najbitnije mi je da ove godine igram, do sada sam odigrao svih šest utakmica. Dobro se osećam, nismo imali sreće u nekim utakmicama, na primer poništen gol protiv Juvea, ali dobro, prvenstvo je dugo i sigurno će nam se sve vratiti – veruje Radovanović.

Srpski reprezentativac će se naći u prilici da zaigra na oproštaju legendarnog Dejana Stankovića.

-Uz Dejana sam odrastao prateći njegovu karijeru, bila mi je velika čast igrati protiv njega nekoliko puta, a sigurno bi bila još veća da se nađem na njegovom oproštaju, 11. oktobra na stadionu Karađorđe u duelu sa Japanom – rekao je Radovanović.

Meč Kjevo – Atalanta na programu je u subotu od 18 časova.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter