0
Domaći fudbal

Kazne za Nišlije

Objavljeno: 03.10.13 u 19:18

DARKO-BULATOVIC-I-BEKVAL

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije izrekla je danas predsedniku Radničkog iz Niša Darku Bulatoviću kaznu zabrane vršenja te funkcije u trajanju od četiri meseca, dok je protiv nekadašnjeg potpredsednika tog kluba Zorana Bankovića pokrenut disciplinski postupak.

Bulatović je kažnjen zbog nesportskog ponašanja prema sudiji za vreme utakmice petog kola Superlige Srbije između OFK Beograda i Radničkog (2:1), koja je odigrana 14. septembra u Beogradu.

Banković je suspendovan i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak zbog neovlašćenog boravka u restriktivnom prostoru i nesportskog ponašanja prema sudijama u poluvremenu jučerašnje odložene utakmice 6. kola u kojoj su se u Nišu sastali Radnički i Vojvodina (1:1).

„Banković mora da dostavi pisano izjašnjenje, a zatraženo je i mišljenje kluba. Takođe, trener Vojvodine Marko Nikolić moraće da se izjasni zbog nesportskog ponašanja prema delegatu u poluvremenu ove utakmice“, navodi se u saopštenju FSS.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter