0
Evropske lige

Janković: Do uspeha uz dobru atmosferu

Objavljeno: 03.10.13 u 12:39

hi-res-177588986_crop_650

Jedno od prijatnijih iznenađenja ove sezone u Seriji A svakako je ekipa Verone, za koju nastupa srpski fudbaler Boško Janković.

Klub iz ‘grada ljubavi’ je ostvario fantastičan start, osvojivši deset bodova na prvih šest mečeva i zauzima sedmu poziciju. Janković smatra da je najvažnije to što je njegov tim već preskočio najteže prepreke.

-Odlično smo startovali, bitno je to da smo već prošli teške utakmice, Juve, Romu i Milan. Svi u gradu i u klubu su oduševljeni, atmosfera je sjajna. Ali mi se ne zanosimo, igramo fudbal i naš cilj je opstanak. Sve što dođe preko toga – odlično – rekao je Janković.

Srpski vezista veruje da je upravo ta dobra atmosfera u timu i klubu ključ uspešnih rezultata.

-Kao što sam rekao, atmosfera je izvanredna i to je i formula ovih rezultata, stvarno su svi momci sjajni, nikada nisam bio u klubu gde su svi momci zaista vrhunski, a za timski sport to je zaista bitno – smatra Janković.

Janković je rekao kako mu nije bilo potrebno puno vremena da se posle Đenove navikne na život u Veroni.

-Vrlo brzo sam se adaptirao, ovaj grad je fenomenalan, prelepo je živeti ovde. Verona je jedan od najlepših gradova u Italiji.  Jedino što mi nedostaje jeste more, jer sam do sada u karijeri u inostranstvu uvek imao more pored sebe – rekao je Janković.

U narednom kolu, u nedelju, ekipa Verone gostuje u Bolonji, jednom od tri tima koji do sada nisu uspeli da zabeleže pobedu u prvenstvu.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter